Antena Meniu Search
x

O cisternă cu trei tone de motorină a luat foc în Vrancea! Incendiul este violent, intervin mai multe echipaje de pompieri

Două tractoare și o remorcă în care ar fi aproximativ trei tone de motorină au luat foc în Vrancea. Pompierii intervin la fața locului cu mai multe autospeciale. 

Două tractoare și o cisternă în care ar fi aproximativ trei tone de motorină au luat foc în Vrancea. Pompierii intervin la fața locului cu mai multe autospeciale. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, incendiul se manifestă la două tractoare si o remorcă cu bazine cu motorină în cantitate aproximativă de trei tone.

Incendiul este unul violent cu mare degajare de fum, însă nu e risc de propagare, autovehiculele cuprinse de foc fiind în câmp, în comuna Năneşti, judeţul Vrancea.

Pompierii din Vrancea și Galați intervin pentru a stinge un incendiu la o cisternă cu motorină

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate iniţial două maşini de stingere incendiu cu apă şi spumă, după care forţele au fost suplimentate.

La această oră intervin pentru stingerea incendiului trei autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă de la ISU Vrancea, două maşini de la ISU Galaţi, o ambulanţă SMURD şi o maşină de la SVSU Năneşti.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O cisternă cu trei tone de motorină a luat foc în Vrancea! Incendiul este violent, intervin mai multe echipaje de pompieri