Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Clanul lui Zabar, călcat de mascaţi. Ce au găsit poliţiştii în casa temutului interlop

O armată de poliţişti, jandarmi şi agenţi din trupele speciale a făcut în această dimineaţă zeci de percheziţii la o reţea de cămătari din Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa. Capul reţelei este un temut interlop care obişnuia să dea bani cu camătă iar pentru recuperarea sumei, cerea dobânzi exorbitante.

de Ana Maria Munteanu

la 08.10.2024 , 15:00

Doar din casa lui Rober Iancu, zis şi Zabar, poliţiştii au ridicat 110.000 lei şi aproape 53.000 de euro. Sunt sume importante de bani, care vor fi folosite ca probe cheie în dosarele de camătă şi şantaj.

Clanul Zabar a făcut zeci de victime

Percheziţiile au început în această dimineaţă, la ora 6.00, şi au durat aproximativ şase ore. Vorbim mai exact de 37 de mandate în 34 de locaţii din Ilfov şi Dâmboviţa, după o anchetă în care se strâng indicii încă de la începutul, când una dintre victime adepus o plângere penală pentru că ar fi fost agresată în trafic de către presupuşii cămătari. Aşa au ajuns autorităţile la cei zece suspecţi, 

Vezi și

Indivizii împrumutau sume cuprinse între 500 şi 30.000 de lei, la care cereau dobânzi cu camătă, între 10 şi 100%. Rămâne de văzut dacă vor şi recunoaşte asta şi în faţa procurorilor sau dacă vor justifica altfel bunurile găsite şi ridicate din locuinţele lor. La sediul poliţiei din Otopeni vor ajunge pentru declaraţii şi alte 30 de persoane, victime ale clanului Zabar.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Clanul lui Zabar, călcat de mascaţi. Ce au găsit poliţiştii în casa temutului interlop