Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Clipe de groază pe un șantier din Timișoara. Cofragul unui planşeu s-a prăbușit în timp ce muncitorii turnau beton la o parcare supraterană

Accident de muncă pe un şantier din Timişoara. În timp ce o echipă de muncitori lucra la ridicarea unei construcţii, o bucată din planşeul unei clădiri s-a prăbuşit. Oamenii tocmai turnau beton. Unul dintre muncitori a fost rănit la spate, iar colegii săi au sunat imediat la 112. Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor.

de Redactia Observator

la 18.06.2022 , 10:08

Incidentul s-a petrecut în jurul orei nouă dimineaţa.

Pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 că pe un şantier de pe Calea Torontalului s-a prăbuşit cofragul unui planşeu de la etajul 1, în timp ce muncitorii turnau beton.

Patron firmă: Probabil a cedat un element de construcţie, o grindă, un bob, ceva de genul ăsta, doar cu asta ne ocupăm. Fiind accident se mai întâmplă, ce să zic. 

Vezi și

Un muncitor rănit de planșeu a fost rănit

Pe acelaşi subiect

În total, 15 muncitori lucrau la o parcare supraterană ce aparţine de o clădire de birouri. Unul dintre muncitori a fost rănit uşor şi acuza dureri de spate. Victima a refuzat transportul la spital.

Pavel Kasai, ITM Timiș: Se turna beton pentru planşeul de la etajul 1, rezistenţa făcută pentru a susţine acest planşeu a fost foarte slabă şi practic s-a prăbuşit acest planşeu peste muncitori. 

Poliţiştii şi inspectorii de la ITM fac cercetări pentru a determina cauzele producerii incidentului. 

Pavel Kasai, ITM Timiș: Dacă constatăm că s-au produs nişte greşelu şi nu şi-au luat toate măsurile privind securitatea, sănătatea, munca acolo firma va fi sancţionată. 

Inspectoratul Teritorial de Muncă spune că firma va fi monitorizată o perioadă de timp şi va lua toate măsurile legale pentru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Clipe de groază pe un șantier din Timișoara. Cofragul unui planşeu s-a prăbușit în timp ce muncitorii turnau beton la o parcare supraterană