Antena Meniu Search
x

Clotilde Armand, înainte de şedinţa de Consiliu Local: Dacă nu votează mandatarea mea, înseamnă că le place gunoiul

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut un apel la responsabilitatea consilierilor locali pentru a rezolva problema gunoiului. Edilul spune că dacă aceştia nu vor vota mandatarea ei, înseamnă că le place gunoiul.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 27.07.2021, 12:02

Clotilde Armand, înainte de şedinţa de Consiliu Local: Dacă nu votează mandatarea mea, înseamnă că le place gunoiul
Clotilde Armand, înainte de şedinţa de Consiliu Local: Dacă nu votează mandatarea mea, înseamnă că le place gunoiul - Hepta / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Clotilde Armand a anunţat că are nevoie de votul consilierlor locali pentru a rezolva problema gunoiului şi pentru a fi mandatată să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest.

"După multe luni, după multe sesizări, negocieri, medieri, tot avem o problemă majoră cu gunoiul în Sectorul 1. Am cerut în această şedinţă a Consiliului Local să fiu eu mandatată pentru rezilierea contractului în instanţă, în justiţie. Această şedinţă deja a fost convocată vineri, consilierii nu au venit, nu s-au prezentat. Am dovedit între timp că fără această mandatare nu pot să mă duc în instanţă. 

Consilierii să fie conştienţi că fără participarea lor nu vom rezolva problema gunoiului. Dacă nu vin, înseamnă că le place gunoiul. Fără votul lor nu vom putea să cerem banii înapoi (n.r. de la Romprest) şi nu vom putea să cerem în instanţă rezilierea contractului. Dacă nu vin înseamnă că le place să sistemul public este în colaps. Fac un apel la toţi consilierii să fie responsabili şi să spună "nu" gunoiului", a declarat Clotilde Armand.

Consilierii PNL şi PSD au boicotat şedinţa Consiliului Local

Pe acelaşi subiect

Clotilde Armand mai spune că cei de la PSD şi PNL, "în loc să adune semnături pentru demiterea mea, mai bine aduc bani pentru a plăti aceste 50 de milioane de euro", pe care firma Romprest le datorează Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand a convocat, pentru marţi, o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru a vota un proiect care să-i permită să ceară în instanţă rezilierea contractului cu Romprest.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a acuzat, vineri, PNL şi PSD că au boicotat şedinţa Consiliului Local în care urma să fie mandatată pentru promovarea unei acţiuni de reziliere a contractului cu Romprest.

În replică, reprezentanţii PNL au susţinut că ”executarea contractului de salubritate ţine doar de primar, iar primarul nu are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Clotilde Armand, înainte de şedinţa de Consiliu Local: Dacă nu votează mandatarea mea, înseamnă că le place gunoiul