Antena Meniu Search
x

Clubul din Bucureşti în care au căzut bucăţi de tencuială, redeschis. Schela improvizată sub tavanul prăbuşit

Clubul în care au căzut, în urmă cu două seri, mai multe bucăţi din tavan, a fost redeschis aseară. Un concert cu casele închise i-a grăbit pe patroni să improvizeze reparaţii pe repede înainte.

Vezi și

Clubul în care au căzut, în urmă cu două seri, mai multe bucăţi din tavan, a fost redeschis aseară. Un concert cu casele închise i-a grăbit pe patroni să improvizeze reparaţii pe repede înainte. Sub tavanul distrus, a apărut o schelă, iar pe sub ea au trecut pe rând sute de oameni. Clubul nu are autorizaţie ISU şi a primit recent mai multe amenzi.

În holul care desparte sălile clubului, petrecerea e în toi. Aici este şi barul, aşa că toţi clienţii trec, măcar o dată, pe sub tavanul din care au căzut bucăţi de tencuială şi elemente decorative, în urmă cu două zile.  

Ca să grăbească redeschiderea clubului, patronii au curăţat rapid zona. Au decopertat o parte mare din tavan şi au montat o schelă din metal şi lemn, un decor care nu pare să-i deranjeze pe clienţi. 

Clubul nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Pericole există. Clubul a fost amendat de mai multe ori în ultimele două luni.

DANIEL VASILE, ISU Bucureşti-Ilfov: Au primit amendă şi astăzi, improvizaţii electrice şi depozitare materiale combustibile în spaţii tehnice.

Cu toate acestea, clubul e deschis. Şi pompierii spun că improvizaţia de sub tavanul deteriorat nu reprezintă un pericol, în caz de incendiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Clubul din Bucureşti în care au căzut bucăţi de tencuială, redeschis. Schela improvizată sub tavanul prăbuşit