Antena Meniu Search
x

Clubul Silence din Mamaia, complet devastat de incendiu. Zeci de pompieri au intervenit (Video)

Clubul Silence din Mamaia, cunoscut și ca fost Bamboo, a fost complet devastat de incendiu. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 13.08.2019, 03:57

Un uriaș incendiu a distrus Clubul Silence din Mamaia Vezi și

Clubul Silence din Mamaia a fost complet devastat de incendiu, marți dimineață. Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările.

O masivă mobilizare a pompierilor din Constanța a fost după ora 1.00 dimineața, când martorii au sunat la 112 și au anunțat incendiul.

Focul s-a întins foarte repede. 9 autospeciale de stingere și o autoscară au intervenit, însă, în ciuda eforturilor pompierilor, clădirea a fost devastată complet.

Salvatorii au spus însă că au organizat mai multe echipe de căutare, care au constatat că nu s-au înregistrat victime în incendiu. Clubul, de altfel, era închis.

Potrivit unor surse din anchetă, clădirea ar fi avut doar aviz de securitate la incendiu, care se acordă la stadiul de proiect, dar nu ar fi avut autorizație de securitate la incendiu. Ar fi fost vizată de controale atât de 1 mai, cât și weekend-ul trecut.

Cauzele incendiului sunt, deocamdată, necunoscute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Clubul Silence din Mamaia, complet devastat de incendiu. Zeci de pompieri au intervenit (Video)