Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peste un kilogram de cocaină, găsit în portbagajul unei maşini de pe Autostrada A1

Un bărbat a fost prins în trafic, pe Autostrada A1, având în portbagajul autoturismului peste un kilogram de cocaină. La percheziţiile făcute la locuinţele sale, anchetatorii au găsit şi alte droguri de mare mare risc.

de Redactia Observator

la 30.10.2018 , 17:05

Cocaină, în portbagajul unei maşini de pe Autostrada A1 Peste un kilogram de cocaină, în portbagajul unei maşini de pe Autostrada A1 - Poliţia Română via sibiu100.ro

Un bărbat a fost prins în trafic, pe Autostrada A1, având în portbagajul autoturismului peste un kilogram de cocaină. La percheziţiile făcute la locuinţele sale, anchetatorii au găsit şi alte droguri de mare mare risc.

Asupra bărbatului s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat pentru trafic naţional şi internaţional de droguri de mare risc.

Bărbat a fost prins în flagrant în dimineaţa zilei de 26 octombrie 2018, pe autostrada A1, între localităţile Săliştea şi Sibiu, având în portabagajul autoturismului cu care se deplasa un colet cu peste un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate.

Articolul continuă după reclamă

În urma cercetărilor s-a stabilit că drogurile au fost procurate de bărbat din Olanda, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

La percheziţiile făcute la domiciliile din Sectorul 2 din Bucureşti şi în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, la locuinţele folosite de inculpat, au fost găsite şi ridicate cantitatea de aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol cu proiectil de cauciuc (neletal), supus autorizării, care figureaza ca fiind furat, aproximativ 30 de kilograme de tutun vrac, tuburi de ţigarete, filtre, ambalaje, etichete şi alte materiale folosite la confecţionarea ilicită a ţigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei şi 200 de coroane daneze.

Tribunalul Bucureşti a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Peste un kilogram de cocaină, găsit în portbagajul unei maşini de pe Autostrada A1