Antena Meniu Search
x

Coincidență stranie în cazul profesorului universitar din Cluj, ucis pe trotuar. Biciclistul din cauza căruia s-a produs accidentul, student la Universitatea unde preda victima

Coincidență stranie în cazul accidentului din Cluj, unde un profesor universitar a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe trotuar.

de Monica Palade

la 23.11.2021, 23:50

Șoferul a încercat să evite impactul cu un biciclist, însă a intrat în plin în Radu Bălan, profesor la Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Inițial, biciclistul, care este considerat autorul moral, a plecat de la locul accidentului, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Oamenii legii au făcut apel la populație pentru a-l putea indetifica și au făcuit publice imagini cu el. 

Coincidența face ca tânărul să fie student chiar la Universitatea unde Radu Bălan era profesor. Bărbatul ar fi fost prins de oamenii legii în jurul orei 18.00, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

În cursul zilei, biciclistul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier din Piața Ștefan cel Mare, din data de 22 noiembrie a.c., a fost identificat de polițiști.

În baza informațiilor obținute, conducătorul bicicletei, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Poliție pe strada Observatorului din municipiu, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În acest moment, tânărul se află în custodia polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Coincidență stranie în cazul profesorului universitar din Cluj, ucis pe trotuar. Biciclistul din cauza căruia s-a produs accidentul, student la Universitatea unde preda victima