Antena Meniu Search
x

Video Coincidenţă stranie într-o comună din Iaşi. Doi oameni au suferit accidente la muncă trase la indigo, în două localităţi diferite

Incidente aproape trase la indigo, în localităţi diferite din aceeaşi comună a judeţului Iaşi. Doi bărbați din Deleni, au ajuns ieri la spital după ce au fost răniți la locul de muncă.  

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 08:16

Vezi și

Un buldoexcavator a trecut peste piciorul unui bărbat de 40 de ani. Acesta a fost preluat cu piciorul strivit, dar în stare stabilă, de echipajul de prim ajutor ajuns la faţa locului.

Coincidenţă stranie într-o comună din Iaşi

Un alt bărbat, de aproximativ 50 de ani, şi-a prins piciorul într-un motocultor, în timp ce lucra câmpul, în satul Leahu-Nacu. În urma incidentului, a fost transportat la spital conştient, pentru investigaţii.

Prof Doctor Diana Cimpoesu, şef UPU SMURD Iaşi: Un bărbat de aproximativ 50 de ani a suferit un accident cu un utilaj agricol de tip motocultor. Pacientul a fost preluat de către ambulanţă. Era conştient, stabil hemodinamic, este investigat pentru plagă şi posibilă leziune osoasă subadiacentă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Coincidenţă stranie într-o comună din Iaşi. Doi oameni au suferit accidente la muncă trase la indigo, în două localităţi diferite