Antena Meniu Search
x

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Tramvaie blocate, copaci căzuţi pe maşini, acoperişuri desprinse de pe case

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul de iarnă, la ora 20.00, la centrul de comandă de la sediul Poliţiei Locale Bucureşti.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul de iarnă, la ora 20.00, la centrul de comandă de la sediul Poliţiei Locale Bucureşti.

La ora 11:00, Firea a anunţat, în urma unui Comandament de iarnă convocat la sediul Poliţiei Locale, că în toate intersecţiile mari din Capitală, şi nu numai, se circulă normal şi a insistat asupra importanţei deszăpezirii şi pe străzile adiacente. 

"În Capitală, în toate intersecţiile principale - şi nu doar acestea - se circulă normal, în condiţii de iarnă. La apelul pe care l-am făcut acum câteva minute, precum şi la prima oră, am insistat asupra intervenţiilor pe străzile adiacente, pentru că şi acestea sunt foarte importante. Chiar dacă în intersecţiile mari se circulă bine, cred că cetăţenii trebuie să aibă condiţii de confort şi un trai civilizat şi atunci când vor să iasă din locuinţe, pentru a ajunge la serviciu", a mai spus primarul Capitalei.  

Tramvaie blocate, copaci căzuţi pe maşini sau pe drum, acoperişuri desprinse de pe case

Circulaţia a fost blocată pe mai multe linii de tramvai din Capitală, din cauza unor defecţiuni, câţiva copaci au fost doborâţi de viscol şi au căzut pe maşini sau pe drum, iar vântul puternic a desprins acoperişuri de pe case şi blocuri.

Aproximativ zece tramvaie au rămas blocate pe linie, în zona Dristor, pe sensul spre staţia Policolor, din cauza unei defecţiuni la un tramvai, echipele de intervenţie încercând tractarea acestuia cu o maşină.

Pe Bulevardul 1 Decembrie a fost blocată circulaţia tramvaielor 14, pâna la capătul de linie Faur, din cauza unui tramvai defect.

Şi tramvaiele liniei 27 au fost blocate pe Bulevardul Camil Ressu, zona Piaţa Râmnicu Sărat, pe sensul spre staţia Complex RATB Titan, tot din cauza unui tramvai defect.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, trei copaci au fost doborâţi de viscol, dintre care unul a căzut pe o maşină parcată pe Şoseaua Colentina nr. 62, iar un altul a căzut pe drum, pe Calea Moşilor.

De asemenea, din cauza viscolului au fost desprinse elemente de acoperiş de pe o locuinţă, care au căzut pe o altă locuinţă, pe strada Sarafineşti nr. 11, iar o bucată de tablă a fost desprinsă de pe un bloc, pe strada Filibiu 2. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Tramvaie blocate, copaci căzuţi pe maşini, acoperişuri desprinse de pe case