Antena Meniu Search
x

Video Concertele lui Placido Domingo din România, reprogramate. Artistul suferă de o bronșită acută

Concertele lui Placido Domingo programate luna acesta la Bucureşti şi Cluj-Napoca vor avea loc pe patru, respectiv şapte noiembrie. Biletele rămân valabile, iar contravaloarea lor poate fi returnată pe siteul ia bilet punct.ro, secţiune retur. Tenorul de 83 de ani a fost nevoit să amâne mai multe concerte din cauza unei bronşite acute. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 20:13

Vezi și

Organizatorii anunţă reprogramarea concertelor din România ale tenorului spaniol Placido Domingo, iniţial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj şi 26 februarie 2024 la Bucureşti, pentru datele de 4 noiembrie Bucureşti şi 7 noiembrie Cluj-Napoca.

Concertele lui Placido Domingo din România, reprogramate

Organizatorii au explicat cărui fapt se datorează schimbarea de program: „Din păcate, din cauza unei bronşite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să îşi onoreze angajamentele pentru aceste date. Înţelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat!

Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an şi lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuţii şi încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate: Pentru cei care deţin bilete pentru datele iniţiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deţinătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesând iabilet.ro/retur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Concertele lui Placido Domingo din România, reprogramate. Artistul suferă de o bronșită acută