Antena Meniu Search
x

Concurs de fotografii realizate cu ajutorul dronelor

Dronele au devenit atât de populare încât există, deja, concursuri de fotografie dedicate lor.

Vezi și

Dronele au devenit atât de populare încât există, deja, concursuri de fotografie dedicate lor. Particularitatea este că pot surprinde imagini din locuri, altfel, inaccesibile.

O nouă perspectivă. Diferită şi cât mai spectaculoasă. Este idealul a mii de fotografi din întreaga lume. Profesionişti sau amatori pasionaţi, fotografii şi-au mânuit dronele cu atâta îndemânare încât au surprins adevărate minuni. 

Toate au fost desemnate drept cele mai bune fotografii ale anului şi au fost premiate. Catalanul Fran Arnau a descoperit un alt mod de a prezenta o excursie de familie: privind în sus spre obiectivul care se află în aer.

Printre fotografiile premiate se numără şi această partidă de baschet. Priviţi de sus, jucătorii par împrăştiaţi pe un teren de jucărie.

Pe acelaşi subiect

De la înălţime, lucrurile nu par, neapărat mai... frumoase. Sigur sunt, însă, ... spectaculoase. Noua perspectivă ne prezintă lucrurile dintr-un unghi cu care nu suntem obişnuiţi.

Concursul este organizat anual, în colaborare cu un cunoscut producător de drone, iar candidaturile se depun on-line. Anul acesta, 44 de mii de fotografii au fost înscrise în concurs. Premiile s-au decernat la trei categorii. Portret, peisaj şi poveste. Există şi două categorii de popularitate. Fotografiile cele mai apreciate... ale anului. 

Din juriu au făcut parte fotografi de prestigiu, inclusiv de la Revista Time. Marele câştigător a fost francezul care a surprins spectaculosul salt al ursului polar. Bărbatul a câştigat 15 mii de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Concurs de fotografii realizate cu ajutorul dronelor