Antena Meniu Search
x

Video Condamnare record pentru un şofer care şi-a băgat doi prieteni în mormânt, după ce s-a urcat băut la volan

Legea "Anastasia" produce efecte! Condamnare record pentru un șofer din judetul Neamț după ce a provocat un accident rutier în urma căruia au murit două persoane, iar alte trei au fost rănite, inclusiv conductorul auto. 

de Angela Bertea

la 16.01.2024, 08:48

Vezi și

Este vorba despre o pedeapsă record. Și anume: 13 ani și 6 luni de detenție pentru șoferul din județul Neamț. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și omor calificat.

De asemenea, după executarea pedepsei închisorii, 4 ani de zile nu va mai avea voie să conducă niciun fel de vehicul. Mai mult, are de plătit și daune atât morale cât și materiale în valoare de 1,36 milioane de lei. 

Şoferul şi-a băgat în mormânt doi prieteni

Accidentul s-a produs în anul 2019, în comuna Secuieni. Cu toată că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice, acesta s-a urcat la volan, ba mai mult a luat în maşină și alți 4 prieteni. La un moment dat a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de un cap de pod și ulterior de un arbore. În urma impactului doi dintre pasageri și-au pierdut viața iar ceilalți au ajuns în stare gravă la spital. 

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la pronunțare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Condamnare record pentru un şofer care şi-a băgat doi prieteni în mormânt, după ce s-a urcat băut la volan