Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un consilier PSD a bătut o învăţătoare într-o şcoală din Sibiu (Video)

Un eveniment fără precedent a avut loc la Sibiu, la Școala Generală din Cornățel, informează presa locală. Două învățătoare au avut un conflict verbal, care apoi a degenderat cu lovirea uneia dintre ele de către fratele celeilalte, un consilier PSD.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 14:14

Un consilier PSD a bătut o învăţătoare într-o şcoală din Sibiu (Video) Un consilier PSD a bătut o învăţătoare într-o şcoală din Sibiu (Video)

Un eveniment fără precedent a avut loc la Sibiu, la Școala Generală din Cornățel, informează presa locală.

Două învățătoare au avut un conflict verbal, care apoi a degenderat cu lovirea uneia dintre ele de către fratele celeilalte, un consilier PSD.

Presa locală precizează că bărbatul, care în loc să aplaneze conflictul, a sărit pur și simplu la bătaie și a lovit-o pe cea cu care sora lui se certa.

Articolul continuă după reclamă

În acest moment, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sunt înregistrate două plângeri, una din partea persoanei agresate și una din partea directorului unității, ambele îndreptate împotriva bărbatului în cauză.

’’Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările continuând sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu’’, mai spun cei de la IPJ Sibiu.

Agresorul, Hanea Marius Grigore, este și consilier local din partea PSD, în comuna Roșia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Directorul școlii din Roșia (școală de care aparține și școala din Cornățel) confirmă acest conflict și mărturisește că fratele uneia dintre învățătoare a făcut scandal și a amenințat. El a fost cel care a și sunat la poliție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un consilier PSD a bătut o învăţătoare într-o şcoală din Sibiu (Video)