Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Controlorul bătăuş de la Milova a fost dat afară. Bărbatul a snopit în bătaie un călător care s-a urcat în tren fără bilet (Video)

Controlorul care a snopit în bătaie un călător, ieri, în gara din Milova, a fost conediat. Angajatul CFR l-a bătut pe bărbat pentru că l-a prins fără bilet.

de Redactia Observator

la 13.02.2018 , 09:33

Controlorul bătăuş de la Milova a fost dat afară. Bărbatul a snopit în bătaie un călător care s-a urcat în tren fără bilet - Observator

Controlorul care a snopit în bătaie un călător, ieri, în gara din Milova, a fost conediat. Angajatul CFR l-a bătut pe bărbat pentru că l-a prins fără bilet.

"Referitor la incidentul care a avut loc ieri, 12 februarie, în staţia Milova, la trenul Regio 2018, Timișoara – Simeria, este în desfășurare o anchetă la CFR Călători Timişoara. 

Articolul continuă după reclamă

S-a luat măsura scoaterii din funcție a angajatului feroviar, acesta nu va mai deservi trenurile de călători. Vor fi analizate circumstanțele în care s-a ajuns la acest incident regretabil, iar după cercetarea disciplinară a conductorului se vor lua măsurile legale conform procedurilor aferente.

Apreciem că astfel de cazuri sunt izolate, cerem scuze public pentru situația reprobabilă, incriminăm comportamente care nu fac onoare uniformei de ceferist", se arată în comunicatul reprezentanţilor CFR.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că ieri, un bărbat a fost coborât cu forţa din trenul personal Arad-Simeria, în gară la Milova, apoi bătut cu pumnii şi picioarele atât de controlor, cât şi de alţi călători. Victima a rămas inertă, la pământ, în timp ce alte persoane filmau grozăvia. Nimeni nu a intervenit.

Potrivit presei locale, bărbatul bătut a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. El ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, însă a precizat că i-a cerut controlorului să-i vândă unul. 

De asemenea, victima se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Controlorul bătăuş de la Milova a fost dat afară. Bărbatul a snopit în bătaie un călător care s-a urcat în tren fără bilet (Video)