Antena Meniu Search
x

Doi copii orfani, răpiți, sechestrați și abuzați de un bărbat din Călărași

Doi copii orfani au fost răpiți, sechestrați și abuzați de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Fundeni Frunzănești, din județul Călărași. Unul dintre copii a fost găsit în casa suspectului, iar cel de-al doilea minor a fost găsit într-un apartament din București.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.10.2019, 13:42

Doi copii orfani, răpiți, sechestrați și abuzați de un bărbat din Călărași
Doi copii orfani, răpiți, sechestrați și abuzați de un bărbat din Călărași - Arhivă

Doi copii orfani au fost răpiți, sechestrați și abuzați de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Fundeni Frunzănești, din județul Călărași.

Unul dintre copii a fost găsit în casa suspectului, iar cel de-al doilea minor a fost găsit într-un apartament din București.

Salvarea celor doi copii a plecat de la o anchetă a Poliției Capitalei din care polițiștii au aflat mai multe informații despre copiii orfani care erau sechestrați și abuzați de un bărbat din Călărași.

Ieri, 25 octombrie, polițiștii din Călărași l-au prins pe bărbatul de 52 de ani, din localitatea Fundeni Frunzănești, suspectul principal într-un dosar de lipsire de libertate și infracțiuni sexuale.

"În fapt, pe baza  informațiilor colegilor din cadrul Poliției Capitalei, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Călărași au identificat în locuinta suspectului un minor si la o adresa din București un alt minor, ambii instituționalizați, despre care,  din primele verificari, există indicii ca ar fi victime ale celui in cauza. Cercetările continuă cu suspectul în stare de reținere", se arată într-o informare a Poliției.

Ancheta continuă, iar polițiștii și procurorii trebuie să afle acum cât timp au fost sechestrați cei doi copii, cum a ajuns suspectul să îi răpească și să îi abuzeze, dar și dacă bărbatul a mai avut și alte victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi copii orfani, răpiți, sechestrați și abuzați de un bărbat din Călărași