Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copii, răniţi după ce cablul tirolienei s-a rupt. Angajaţii parcului din Haţeg ar fi încercat să şteargă urmele

Grav accident într-un parc de distracţii din Hunedoara. Patru copii s-au prăbuşit de la înălţime după ce s-a rupt cablul de siguranţă al unei tiroliene. Toţi au ajuns la spital, unul dintre ei în stare gravă. Părinţii îi acuză pe administratorii parcului că au neglijat normele de securitate.

de Iulia Pop

la 09.07.2024 , 19:20

Operaţiunea de salvare a început sub privirile consternate ale părinţilor. Victime au fost două fete şi doi băieţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani. Un elicopter a aterizat în parcul de distracţii pentru a prelua un copil de 7 ani, cu lovituri grave la cap şi la coloana vertebrală.

Cablul de siguranţă al tirolianei s-a rupt şi toţi cei 4 copii au picat în gol

Cei 4 copii au cazut de la aproape 3 metri înălţime dupa ce un cablu de susținere de la traseul suspendat s-a rupt. Zona de aventură este preferata celor mici și este mereu aglomerată. Acum, o anchetă trebuie să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate acolo.

Vezi și

Cablul de siguranţa, care susţinea şi tiroliana, şi puntea, a cedat când copiii mergeau pe un traseu de aventură suspendat. Părinţii copiilor răniţi în parcul de distracţii sunt revoltaţi. Cred că angajaţii au încercat să şteargă urmele după accident.

Pe acelaşi subiect

"Cei de la parc au spus că nu fac nicio declaraţie, nu-şi asumă nimic, fiecare dau vina unul pe altul. Au angajaţi de origine nepaleză, au dat vina pe ei", spune tatăl unui copil.

Reprezentanţii parcului de distracţii spun că vor pregăti un răspuns despre incident, dar mai târziu.

"Nu pot acum! Sunt cu ITM, cu Poliţia, nu am nicio şansă să vorbesc la telefon acum, vă rog", a spus Florin Ianc, administrator parc Dinosaur World Transilvania.

Poliţiştii au început ancheta pentru vătămare corporală din culpă. Părinţii sunt decişi să dea în judecată conducerea parcului de distracţii.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Copii, răniţi după ce cablul tirolienei s-a rupt. Angajaţii parcului din Haţeg ar fi încercat să şteargă urmele