Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Patru copii, răniţi într-un parc de distracţii din Hunedoara, după ce s-a rupt cablul unei tiroliene. Un băieţel de 7 ani, transportat cu elicopterul la spital

Două fete şi doi băieţi au suferit multiple traumatisme, după ce s-a rupt cablul tirolienei pe care se aflau, într-un parc de distracţii din judeţul Hunedoara. La faţa locului a intervenit elicopterul SMURD care a preluat un băiat pentru a-l transporta la Spitalul din Hunedoara. Ceilalţi trei copii sunt preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul din Deva.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 15:38

”În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme pRIN cădere de la înălţime. Practic, din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4  au căzut de la 2 - 2,5 metri”, a transmis ISU Hunedoara, potrivit news.ro.

La faţa locului a intervenit şi elicopterul SMURD.

”Intervenţia medicală este asigurată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalţi 3 vor merge la  Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălţime”, a precizat ISU Hunedoara.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Patru copii, răniţi într-un parc de distracţii din Hunedoara, după ce s-a rupt cablul unei tiroliene. Un băieţel de 7 ani, transportat cu elicopterul la spital