Antena Meniu Search
x

Bătut cu scaunul de părinţi, un copil din Reşiţa a fost dus de urgenţă la spital

Un copil de 12 ani a fost bătut cu scaunul de tatăl său, după ce mama sa l-a bătut şi ea. Jandarmii au fost chemaţi de vecini, care au auzit strigătele.

Un copil de 12 ani a fost bătut cu scaunul de tatăl său, după ce mama sa l-a bătut şi ea. Jandarmii au fost chemaţi de vecini, care au auzit strigătele groaznice ale băiatului.

Bătut cu scaunul, lovit repetat în gură şi în stomac

Aseară, în jurul orei 19.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că un copil este bătut cu scaunul de tatăl său şi de mama sa, în cartierul Lunca Pomostului, din mun. Reşiţa.

Bătut cu scaunul de părinţi, un copil din Reşiţa a fost dus de urgenţă la spital

„Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numita B.A., în vârstă de 30 de ani, s-a certat cu fiul său numitul L.D., în vârstă de 12 ani, moment în care tatăl vitreg a intervenit şi l-a lovit pe copil cu pumnul în zona feţei. Acesta a continuat actul de violenţă asupra copilului lovindu-l în zona abdomenului cu un scaun." a declarat plt. major Săndulescu Marius, purtătorul de cuvânt al I.J.J. Caraș-Severin.

Copilul bătut cu scaunul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acestea fiind predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetărilor." a precizat purtătorul de cuvânt, plt. major Săndulescu Marius.

Nu ştim ce faptă a săvârşit copilul de a fost nevoie încât să fie bătut cu scaunul, însă atât tatăl vitreg cât şi mama copilulu sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe aplicate minorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Bătut cu scaunul de părinţi, un copil din Reşiţa a fost dus de urgenţă la spital