Antena Meniu Search
x

Puști snopit în bătaie de părinții unei fetițe, într-un parc din Timiș. L-au lovit fără milă, sub privirile îngrozite ale altor copii (Video)

Scene de groază într-un parc din localitatea Parța, județul Timiș, după ce un băiat ar fi lovit cu mingea o fetiță. Furioși, părinții copilei au tăbărât pe puști, lovindu-l fără milă cu pumnii și picioarele, nepăsători la strigătele celoralți copii care se jucau în parc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.09.2020, 13:35

Puști snopit în bătaie de părinții unei fetițe, într-un parc din Timiș. L-au lovit fără milă, sub privirile îngrozite ale altor copii Vezi și
  • Degeaba a încercat puștiul să se apere, nu a putut scăpa de furia femeii. 
  • După ce a scăpat din mâinile mamei, băiatul a fost luat la bătaie și de tată.

Grozăvia s-a întâmplat vineri după-amiază, după ce un băiat de 13 ani ar fi lovit cu mingea o fetiță în vârstă de 6 ani.

Copila le-ar fi spus părinților ce s-a întâmplat, iar aceștia au decis să-și facă singuri dreptate și să-i aplice o corecție minorului.

Prima care l-a luat la bătaie pe băiat a fost mama fetiței. Nu a stat mult la discuții și a început să-l lovească cu pumnii și picioarele.

Degeaba a încercat puștiul să se apere, nu a putut scăpa de furia femeii. 

În timp ce-l înjura, l-a pus la pământ, s-a urcat pe el și a continuat să dea. Nu au oprit-o nici strigătele disperate ale celorlalți copii, care țipau să nu-l mai lovească pe băiat.

Lucrurile, însă, nu s-au oprit aici, pentru că, după ce a scăpat din mâinile mamei, a fost luat la bătaie și de tată.

Bărbatul l-a ridicat pe tânăr în aer și l-a trântit cu putere la pământ. 

În urma impactului, minorul și-a rupt clavicula, scrie opiniatimisoarei.ro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele părinților, pentru lovire și alte violențe.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Puști snopit în bătaie de părinții unei fetițe, într-un parc din Timiș. L-au lovit fără milă, sub privirile îngrozite ale altor copii (Video)