Antena Meniu Search
x

Mărturii teribile ale martorilor în cazul copilul din Constanţa, căzut de la etaj: 'Putea să se întâmple al doilea incident'

Un copil de doi ani din Constanţa a supravieţuit, după ce a căzut în gol de la etajul al patrulea al unui bloc! Puştiul era acasă împreună cu bunica şi sora lui. Femeia l-a lăsat nesupravegheat câteva clipe.

Vezi și

Un copil de doi ani din Constanţa a supravieţuit, după ce a căzut în gol de la etajul al patrulea al unui bloc! Puştiul era acasă împreună cu bunica şi sora lui. Femeia l-a lăsat nesupravegheat câteva clipe. Destul pentru ca băieţelul să se aplece peste pervazul geamului de la dormitor şi să alunece în gol.

La doar câţiva milimetri de gaura rămasă în pământ, la baza blocului, o bordură de ciment putea să-i fie fatală copilului.

Claudia Tătărici, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa:

Se poate spune că a avut noroc pentru că a căzut pe pământ. S-a născut a doua oară copilul acesta. Un copil conştient, dar a fost transportat la spital pentru supraveghere şi investigaţii.

Vecinii au fost cei care au sunat imediat la 112. Tot ei au încercat şi să o atenţioneze pe bunica băiatului că nepotul îi este în pericol. Însă, în zadar.

Femeia de la parter făcea curat în grădiniţă şi a văzut copilul aplecat peste geam, a strigat la familie de câteva ori: "Aveţi grijă cu copilul!" Dar nimeni, nimic. Şi s-a trezit pe urmă cu el lângă ea, a povestit o vecină.

Până a venit bunica copilului deja şi fetiţa de patru ani era la geam. Geamul fiind deshis, fără gratii, nesupravegheat. Am lăsat-o pe vecină, am luat cheile şi am urcat la patru în grabă de am luat copilul de acolo. Putea să se întâmple al doilea incident, mărturiseşte un alt martor.

Cazul este acum cercetat de poliţişti, dar şi de protecţia copilului Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mărturii teribile ale martorilor în cazul copilul din Constanţa, căzut de la etaj: 'Putea să se întâmple al doilea incident'