Antena Meniu Search
x

Video Copil de 13 ani, vândut de propriul tată unui fermier din Covasna. Băiatul, forţat la muncă grea în condiţii inumane

Un caz revoltător a ieşit la iveală în judeţul Covasna. Un minor de 13 ani a fost vândut de propriul tată unui individ care deţinea o fermă de animale şi care l-a supus ulterior la munci grele şi un trai mizer. 

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 07:58

Vezi și

Coşmarul copilului a început în luna octombrie a anului trecut, atunci când tatăl, un bărbat de 32 de ani din judeţul Braşov ar fi cerut o sumă de bani unui fermier din comuna Zagon, pentru munca pe care o avea de prestat fiul său.

Luni întregi, copilul a fost cazat în condiţii greu de imaginat şi obligat să muncească. Drama minorului s-a încheiat la începutul acestei luni când poliţiştii au descins în ferma individului unde au şi găsit probe incriminatorii.

Atât părintele cât şi individul care a plătit pentru a-l exploata pe copil au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil de 13 ani, vândut de propriul tată unui fermier din Covasna. Băiatul, forţat la muncă grea în condiţii inumane