Antena Meniu Search
x

Copil de 3 ani din Satu Mare, mort după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Mama a încercat în zadar să iasă în întâmpinarea ambulanței

A fost ultima lui zi la grădiniță și ultima zi când a fost strâns în brațe, în viață, de mama sa. Un copil de 3 ani din Agriș, Satu Mare, a murit după ce i s-a făcut rău la grădiniță.

de Monica Palade

la 26.04.2023, 19:04

Copil de 3 ani din Satu Mare, mort după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Mama a încercat în zadar să iasă în întâmpinarea ambulanței - Shutterstock

Îi venea să vomite, așa că educatoare a chemat-o de urgență pe mama copilului să vină să îl ia. Când a ajuns la grădiniță, femeia l-a găsit inconștient.

A murit după ce i s-a făcut rău la grădiniță

A sunat disperată la 112 și a pornit către Satu Mare în întâmpinarea SMURD-ului. Din păcate pentru copil a fost prea târziu. Inima lui micuță s-a oprit pentru totdeauna, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

La grădinița unde învață aproximativ 20 de copii, se afla o asistentă și chiar educatoarea are studii în domeniu, după cum susține primarul din Agriș. Chiar și așa, băiețelul nu a mai putut fi salvat. Mama chiar spunea zilele trecute că micuțul de 3 ani nu a fost niciodată răcit în scurta lui viață.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă băiețelul mort, familia mai are trei copii. Cel mai mare dintre ei are 20 de ani.

Ce spun polițiștii

La data de 26 aprilie a.c., în jurul orelor 14.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre decesul unui minor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriș, în timp ce se afla în incinta grădiniței din aceeași localitate, i s-ar fi făcut rău.

Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia.  Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copil de 3 ani din Satu Mare, mort după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Mama a încercat în zadar să iasă în întâmpinarea ambulanței