Antena Meniu Search
x

VIDEO. Copil de 8 ani lovit în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, după ce a traversat pe roșu, în Roman

Un copil de 8 ani din Roman a fost accidentat pe trecerea de pietoni, după ce a traversat pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 13:22

Vezi și

Un copil de 8 ani, care a traversat strada neregulamentar, pe culoarea roșie a semaforului, a fost accidentat de un șofer în vârstă de 29 de ani. Incidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 19, pe strada Ștefan cel Mare.

"Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 29 de ani, din județul Brăila, conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman, a surprins și accidentat un minor, în vârstă de 8 ani, din Roman, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, pe culoare roșie a semaforului electric", potrivit IPJ Neamț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » VIDEO. Copil de 8 ani lovit în plin de o mașină pe trecerea de pietoni, după ce a traversat pe roșu, în Roman