Antena Meniu Search
x

Copil de trei ani căzut de la etajul 2 al unui bloc din Focșani. Băiatul a fost dus la spital

Un copil de trei ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Focșani. Băiatul a ajuns la spital, însă din fericire se pare că s-a ales doar cu câteva răni minore la nas.

de Monica Palade

la 06.01.2022, 21:08

Copil de trei ani căzut de la etajul 2 al unui bloc din Focșani. Băiatul a fost dus la spital - Shutterstock

Medicii însă urmează să îi facă investigații amănunțite pentru a vedea dacă acesta nu are leziuni interne.

În prezent, copilul se află internat sub supraveghere în secția ATI al chirurgiei infantile, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

„Prezintă traumatism prin cădere de la înălțime, etaj 2. La CT nu a ieși decât o fractura de piramida nazală. A avut noroc, nu are alte fracturi. Este la salonul de ATI al chirurgiei infantile sub supraveghere. Este bine, stabil”, a declarat Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Focșani.

Ce spun polițiștii

În jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui bloc din municipiu. Băieţelul în vârstă de 3 ani a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Județean Focșani unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copil de trei ani căzut de la etajul 2 al unui bloc din Focșani. Băiatul a fost dus la spital