Antena Meniu Search
x

Copil de un an, rămas blocat în maşină. Disperaţi, părinţii au încercat în zadar să deschidă portierele. Au intervenit pompierii

Clipe de panică pentru o mamă din municipiul Dorohoi, după ce băieţelul de 1 an a rămas blocat în maşină. Micuţul a fost lăsat pentru scurt timp singur în autoturism, moment în care sistemul de blocare a ușilor s-a activat. Mama însă nu a mai putut debloca uşile, deoarece și cheile erau în mașină, aşa că femeia a cerut ajutorul pompierilor. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 13:56

- Profimedia

Un băiețel și-a speriat, astăzi, părinții după ce a rămas blocat în mașină, într-o parcare din municipiul Dorohoi. Micuțul, în vârstă de un an, a fost lăsat, pentru scurt timp, singur în autoturism, moment în care sistemul de blocare a ușilor s-a activat. Mama acestuia nu a mai putut debloca ușile deoarece și cheile erau în mașină, motiv pentru care a cerut ajutor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au fost nevoiți să spargă un geam pentru a deschide una dintre ușile mașinii. Copilul era speriat și a fost preluat de un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță pentru evaluarea stării de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Copil de un an, rămas blocat în maşină. Disperaţi, părinţii au încercat în zadar să deschidă portierele. Au intervenit pompierii