Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 12 ani şi-a găsit propriul tată mort în casă, în Iaşi

Caz şocant într-o familie din Iaşi! Un băiat de 12 ani şi-a găsit tatăl mort în apartament. Bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor, arată prima ipoteză a anchetatorilor.

de Redactia Observator

la 23.06.2020, 12:19

Vezi și
  • Oamenii din bloc povestesc că bărbatul ar fi avut şi ordin de restricţie.
  • Soţia l-ar fi iertat şi primit înapoi acasă.

Poliţiştii l-au găsit înjunghiat. Vecinii spun că se aşteptau la o tragedie. Bărbatul era cunoscut pentru ieşirile violente şi scandalurile repetate. Soţia ceruse un ordin de restricţie împotriva lui.

Era trecut de orele prânzului când blocul a fost împânzit de criminalişti. Bărbatul, tată a doi copii, a fost găsit mort, în apartament. Bărbatul s-ar fi înjunghiat.

Era singur acasă când ar fi recurs la gestul extrem. Un gest care ar putea să aibă urmări grave pentru copiii săi.

Cei doi copii se aflau în parc atunci când o vecina a venit și i-a spus băiatului de 12 ani că ușa apartamentului este deschisă. Acesta a mers, imediat, în bloc sa vadă ce se întâmplă acasă.

Şi şi-a găsit tatăl fără viaţă. Îngrozit, băiatul şi-a sunat imediat mama. Ea a alertat poliţia.

Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului şi au găsit bărbatul decedat. A fost dispusă necropsia în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Vecinii povestec că bărbatul obişnuia să fie agresiv cu soţia şi copiii. De mai multe ori, chiar ei ar fi făcut reclamaţii la poliţie din cauza scandalurilor repetate.

Oamenii din bloc povestesc că bărbatul ar fi avut şi ordin de restricţie. Şi nu doar o dată. Soţia l-ar fi iertat şi primit înapoi acasă, însă, pentru că nu se descurca singură cu cheltuielile. Poliţiştii fac acum cercetări într-un dosar de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un băieţel de 12 ani şi-a găsit propriul tată mort în casă, în Iaşi