Antena Meniu Search
x

Video Copil la volanul unei maşini furate, blocat în trafic de şoferii din Sibiu. A condus 100 de kilometri şi a lovit mai multe vehicule

Un copil în vârstă de 15 a trecut prin cursa vieţii lui. La propriu şi la figurat. Băiatul ar fi furat o maşină din Deva şi a condus mai bine de 100 de kilometri, până la Sibiu, înainte să fie prins. Pe traseu, băiatul a lovit mai multe maşini şi a fost, într-un final, oprit de mai mulţi şoferi care i-au încercuit pur şi simplu maşina. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.04.2022, 17:49

Vezi și

Totul s-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20, la ieşire din municipiul Sibiu. Anchetatorii au stabili până acum că autoturismul pe care îl conducea băiatul de 15 ani a fost furat cu o zi înainte din judeţul Hunedoara. Copilul a condus până în Sibiu, unde a lovit nu mai puţin de 4 autoturisme.

Şoferii şi-au dat seama că la volan este un copil şi au reuşit într-un târziu să îl blocheze. Poliţiştii au venit la faţa locului, au declanşat cercetările într-un dosar penal. Fapta investigată este de conducere pe drumurile publice fără drept legal. Urmează ca anchetatorii să stabilească sub coordonarea unui magistrat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi în ce condiţii a fost furat acest autoturism. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Copil la volanul unei maşini furate, blocat în trafic de şoferii din Sibiu. A condus 100 de kilometri şi a lovit mai multe vehicule