Antena Meniu Search
x

Copilul peste care s-a prăbușit tavanul, într-un mall din Vaslui, a fost salvat de tată, care l-a protejat cu propriul trup

O familie a trăit clipe de groază într-un mall din Vaslui. Tavanul restaurantului unde oamenii luau masa s-a prăbuşit peste ei. O fetiţa de un an a scăpat teafără doar pentru că tatăl a protejat-o cu propriul lui trup.

Vezi și

O familie a trăit clipe de groază într-un mall din Vaslui. Tavanul restaurantului unde oamenii luau masa s-a prăbuşit peste ei. O fetiţa de un an a scăpat teafără doar pentru că tatăl a protejat-o cu propriul lui trup. Bărbatul a fost transportat la spital cu capul spart, iar soţia sa, cu o contuzie la gât. Autorităţile au deschis o anchetă de amploare.

Martorii la incident au descris ce s-a întâmplat în restaurant.

”Deodată s-a auzit o bufnitură ca de sticlă, aşa, şi au început să ţipe oamenii. Am văzut un adult cu capul spart şi un copil. Din câte am înţeles, tatăl şi-a acoperit copilul în clipa în care a văzut că tavanul cade”, povestește o femeie.

Gestul bărbatului i-a salvat viaţa copilei lui, de numai un an. În jurul orei 20, familia lua cina în restaurant, când o bucată din tencuială s-a prăbuşit

7 persoane erau în incinta restaurantului şi alte zeci pe terasă. Oamenii din mall au fost evacuaţi de urgenţă.

Tavanul din rigips a căzut pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. A fost deschisă şi o anchetă.

Reprezentanţii mall-ului nu au oferit un punct de vedere până la difuzarea acestei știri. Inspectoratul de Stat în Construcţii expertizează structura de rezistenţă a clădirii, iar Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urmă cu trei săptămâni, o un incident similar a avut loc în magazinul unui mall din Constanţa. Plafonul fals s-a prăbuşit aproape de ora închiderii.

Placa uriaşă de tavan a trântit o femeie la pământ şi a prins-o cu totul dedesubt. Fratele ei, care o însoţea la cumpărături, a reuşit să o scoată de sub dărâmături. Victima declara atunci că are de gând să-şi caute dreptatea în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilul peste care s-a prăbușit tavanul, într-un mall din Vaslui, a fost salvat de tată, care l-a protejat cu propriul trup