Antena Meniu Search
x

Dramă fără margini pentru Dario. Un copil din Timişoara a rămas orfan după ce părinţii i-au murit la interval de numai doi ani

Un copil din Timişoara a rămas orfan după ce părinţii i-au murit la interval de numai doi ani. Mama lui Dario şi-a pierdut viaţa în weekend, într-un groaznic accident rutier.

Un copil din Timişoara a rămas orfan după ce părinţii i-au murit la interval de numai doi ani. Mama lui Dario şi-a pierdut viaţa în weekend, într-un groaznic accident rutier.

Dario, un băieţel în vârstă de 5 ani, din comuna Comloşu Mare, judeţul Timiş, a rămas fără tată în urmă cu doi ani din cauza unui infarct subit.

Andreea Cojanu a rămas văduvă şi a fost nevoită să lupte din răsputeri pentru a-şi creşte copilul.

Sâmbătă, 21 aprilie, Andreea se afla la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe drumul dintre Timişoara şi Sânnicolau Mare.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, într-o curbă, tânăra în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a zburat de pe şosea şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului, Andreea Cojanu a murit pe loc, iar alte două fete, în vârstă de 12, respectiv 17 ani, au fost rănite şi au ajuns la spital.

Astfel, Dario, micuţul de 5 ani, a rămas fără ambii părinţi la un interval de numai doi ani.

Andreea Cojanu a murit intr-un accident produs intre Timisoara si Sannicolau Mare

Mesaje sfâşietoare pentru Dario, micuţul rămas fără părinţi

Potrivit presei locale, Andreea Cojanu se ocupa singură de un magazin al familiei pentru a-şi putea creşte fiul.

Zeci de prieteni au postat pe Facebook mesaje sfâşietoare de adio.

"De ce viaţa este aşa scurtă pentru unii de la ora 6 nu mă mai pot opri din plâns ???? nu îmi vine să cred cum se poate aşa ceva! Nici nu mă pot gândi la copilaşul, îngeraşul care era lumina ochiilor ei. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească! A fost o persoană minunată!", a scris printre lacrimi cumnata Andreei pe Facebook.

Conform primelor informaţii, Dario va rămâne în grija bunicilor săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dramă fără margini pentru Dario. Un copil din Timişoara a rămas orfan după ce părinţii i-au murit la interval de numai doi ani