Antena Meniu Search
x

Video Copila dispărută fără urmă în Sighetu Marmaţiei, surprinsă de camere într-o benzinărie, înainte să fie de negăsit. Detaliul care a atras atenția

Căutări de amploare în Sighetu Marmaţiei. O fată de 13 ani a dispărut fără urmă de două zile. A plecat pur şi simplu de acasă şi nu s-a mai întors. Zeci de poliţişti, salvamontişti, dar şi localnici s-au mobilizat. Autorităţile folosesc un elicopter şi au ridicat drone în zona în care a fost văzută ultima dată. Cu lacrimi în ochi, părinţii adolescentei cer ajutor şi oferă chiar o recompensă.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 18:53

Vezi și

Părinți: Te aşteptăm acasă! Te aşteaptă pisicile, te aşteaptă casa. Orice s-a întâmplat, se rezolvă! Indiferent de situaţie, toate se rezolvă! Te aşteptăm!

Părinţii fetei nu mai ştiu nimic de fata lor de mai bine de 48 de ore. Spun că nu s-au certat şi nici nu avea obiceiul de a pleca de acasă fără să anunţe.

Fata le-a spus părinților că se simte rău și că rămâne acasă. Când s-au întors nu au mai găsit-o

Camerele de supraveghere din oraş au surprins-o la ieşirea din casă. A plecat în jurul orei 11, singură, în direcţia râului Iza, din Sighetu Marmaţiei. 40 de minute mai târziu, era în zona centrală din oraş, la circa un kilometru şi jumătate distanţă. Din acest moment, traseul ei este necunoscut. Reapare la ora 17, într-un mic magazin de unde îşi cumpără doar o sticlă cu apă. Nu este însoţită şi nici nu cere ajutor. Singurul lucru deosebit la ea este faptul că nu mai are geacă.

Când văd că se face seară şi fata nu se întoarce acasă, părinţii o sună, dar telefonul este închis. Îngrijoraţi, anunţă şi poliţia. Profesorii de la şcoala gimnazială George Coşbuc, unde predă educaţie tehnologică mama adolescentei, au fost şocaţi de veste.

Claudia Oana, directoare Școala Gimnazială "George Coșbuc" Sighetu Marmației: Este un copil liniştit, cuminte, care a învăţat foarte bine. Pentru toţi dintre noi a fost o mare surpriză ceea ce s-a întâmplat. Şi cei care cunosc familia nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla.

De astăzi s-a apelat la un elicopter care a survolat întreaga zonă

De marţi seară, când s-a dat şi RO Alert, zeci de oameni au început să cutreiere străzile din oraş şi pădurile din apropiere. Zona în special vizată a fost Parcul Grădina Morii, locul în care a fost semnalată prezenţa fetei ultima oară. Pompierii au mers inclusiv cu o barcă pe râu pentru a o căuta. Poliţiştii de frontieră au ridicat şi drone pentru a putea a vedea imaginea de ansamblu, însă vremea le-a dat de furcă. De astăzi s-a apelat la un elicopter care a survolat întreaga zonă.

Cozma purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Sunt desfăşurate acţiuni ample de de căutare a minorei dispărute de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, împreună cu jandarmii maramureşeni, poliţia de frontieră, lucrători ai Salvamont Maramureş şi alte instituţii abilitate atât în întreg judeţul, cât şi în zona frontierei.

Fata are părul lung de culoare şatenă, poartă ochelari şi are ochii verzi. În momentul dispariţiei purta o pereche de pantaloni şi un hanorac deschise la culoare şi avea încălţăminte albă. Persoanele care au infomaţii utile în găsirea adolescentei sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Copila dispărută fără urmă în Sighetu Marmaţiei, surprinsă de camere într-o benzinărie, înainte să fie de negăsit. Detaliul care a atras atenția