Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilă din Gorj răpită de pe stradă de 5 bărbaţi, sub ochii tatălui, băgată într-o maşină

O copilă a fost luată cu forţa de pe stradă de cinci bărbaţi, toţi din Țânțăreni, judeţul Gorj. Minora ar fi fost luată direct de sub ochii tatălui, care a sunat imediat la 112. Fata a fost băgată într-o maşină, iar răpitorii au demarat în trombă spre o direcţie necunoscută cu minora.

de Cristian Ionescu

la 27.05.2019 , 21:44

Copilă din Gorj răpită de pe stradă de 5 bărbaţi, sub ochii tatălui, băgată într-o maşină - hepta

O copilă a fost luată cu forţa de pe stradă de cinci bărbaţi, toţi din Țânțăreni, judeţul Gorj. Minora ar fi fost luată direct de sub ochii tatălui, care a sunat imediat la 112.

Fata a fost băgată într-o maşină, iar răpitorii au demarat în trombă spre o direcţie necunoscută cu minora.

Minoră răpită de pe stradă de 5 bărbaţi, în Gorj

Articolul continuă după reclamă

Cinci bărbaţi au oprit maşina pe o stradă din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj şi au răpit o copilă de pe stradă, de sub ochii tatălui, pe care au urcat-o în maşină şi au plecat cu ea.

Tatăl nu a mai putut face mare lucru, decât să sune la 112. Poliţia a intervenit imediat.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112, de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Ţânţăreni, despre faptul că persoane necunoscute ar fi luat-o cu forţa pe fiica sa minoră, în vârstă de 15 ani şi au plecat cu un autoturism spre judeţul Dolj. Având în vedere cele sesizate, la nivelul IPJ Gorj a fost constituită o echipă operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj şi Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti, care, din cercetările efectuate în cauză, au reuşit cu operativitate identificarea, atât a minorei, cât şi a celor cinci bănuiţi, fiind trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani şi doi minori, de 15, respectiv 17 ani, toţi din comuna Ţânţăreni", informează autorităţile.

Trei dintre cei 5 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Copilă din Gorj răpită de pe stradă de 5 bărbaţi, sub ochii tatălui, băgată într-o maşină