Antena Meniu Search
x

Video Copilă lăsată singură în mașină de părinți, într-o parcare din Potigrafu. Martorii, revoltați: "Vino că îți plânge fetița"

O fetiță a fost lăsată singură în mașină, în comuna Potigrafu din județul Prahova. Copila a atras atenția martorilor, care au sărit imediat să-i tragă la răspundere pe părinți, pe Facebook. "Dacă ești pe grup, vino că îți plânge fetița", este mesajul care însoțește filmarea postată pe InfoTrafic Prahova.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 15:44

copilă lăsată singură în mașină într-o parcare din Prahova
Copilă lăsată singură în mașină de părinți, într-o parcare din Potigrafu. Martorii, revoltați: "Vino că îți plânge fetița" - Facebook

Potrivit Ziare.com, un martor susține că fetița era însoțită de ambii părinți, însă aceștia au lăsat-o o perioadă singură în mașină, în parcare, pentru că au avut treabă la un centru pentru pariuri din apropiere.

"Eram cu gardianul de la Mega Image din Potigrafu și tot de noi se luaseră, că ce facem lângă mașina lor. Era și tatăl fetiței, și mama. Ieșeau de la pariuri", scrie un martor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ce spune Poliția din Prahova despre copilul abandonat în mașină

"În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează un copil care se află singur într-o mașină în parcarea unui supermarket din comuna Potigrafu, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele semnalate în spațiul public, astfel că polițiștii Secției de poliție rurală Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu, deplasându-se în comuna Potigrafu, la sediul societății comerciale în cauză.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00 un agent de pază al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că într-un autoturism aflat în parcarea special amenajată, se află un copil singur.

Prin urmare, agentul de pază a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul în cauză au revenit părinții copilului care s-au urcat lângă acesta, ulterior părăsind parcarea supermarket-ului.

În urma celor constatate, polițiștii continuă verificările în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilă lăsată singură în mașină de părinți, într-o parcare din Potigrafu. Martorii, revoltați: "Vino că îți plânge fetița"