Antena Meniu Search
x

Copilaș de doi ani, carbonizat într-o casă cuprinsă de flăcări din Buzău. Trupul micuțului a fost găsit de pompieri

Tragedie în comun Vâlcelele din județul Buzău, unde un copil de numai 2 ani a murit carbonizat, în casa familiei cuprinsă de flăcări. Trupul fără viață al micuțului a fost găsit de pompierii chemați să stingă focul.

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 14:52

Copilaș de doi ani, carbonizat într-o casă cuprinsă de flăcări din Buzău. Trupul micuțului a fost găsit de pompieri - Arhiva / imagine ilustrativă

Potrivit ISU Buzău, pompierii au fost chemați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Vâlcelele. 

Copil de 2 ani, găsit carbonizat într-o casă din Buzău

"De urgență, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost dislocată și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la o locuință pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Misiunea este în dinamică", a transmis ISU Buzău.

Din păcate, în interiorul casei, pompierii au găsit trupul carbonizat al unui copil de 2 ani.

Potrivit news.ro, copilul dormea chiar în camera de unde au izbucnit flăcările, iar mama şi sora sa se aflau în curte. Când au observat vâlvătaia, acesta era prea mare, iar femeia nu a mai putut intra pentru a-şi salva copilul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilaș de doi ani, carbonizat într-o casă cuprinsă de flăcări din Buzău. Trupul micuțului a fost găsit de pompieri