Antena Meniu Search
x

Update Copilul de 3 ani dispărut în Covasna, într-o pădure din Hetea, a fost găsit de salvatori

Operaţiune contracronometru în Covasna, după ce un copil de 3 ani a dispărut într-o pădure din localitatea Hetea. Vasile Bogdan Coșcodar, din comuna Vâlcele, sat Hetea, ar fi plecat aseară din faţa casei sale şi de atunci este de negăsit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.01.2021, 12:36

  • Vasile Bogdan Coșcodar a dispărut în zona pădurii din localitatea Hetea, judeţul Covasna.

Actualizare 12:13 - Minorul a fost găsit pe raza localității Araci. Din primele informații, copilul este în stare bună.

Inspectoratul Situaţii de Urgenţă Covasna informează că băieţelul este căutat de mai multe echipe de salvare.

"În seara zilei de 04 Ianuarie 2021, pompierii covăsneni au fost solicitați pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localității Hetea.

În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani.

Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această  dimineață", a transmis ISU Covasna într-un comunicat.

Autorităţile precizează că, în timpul căutărilor, au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren și câini de urmă.

Alertă în Covasna, un copil de 3 ani a dispărut în pădure, la Hetea. Sute de oameni îl caută pe Bogdănel

Semnalmente Vasile Bogdan Coşcodar

Semnalmente: înălțime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr șaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

IPJ Covasna menţionează că nu există fotografii cu minorul în cauză.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorului sunt rugate să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Copilul de 3 ani dispărut în Covasna, într-o pădure din Hetea, a fost găsit de salvatori