Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Corneliu Bîrsan, fost judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a încetat din viaţă

Corneliu Bîrsan, fost judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a încetat din viaţă, anunţă CSM, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 20:59

Corneliu Bîrsan, fost judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a încetat din viaţă
- Agerpres

”Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului prof.univ.dr. Corneliu Bîrsan şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Domnul prof. univ. dr. Corneliu Bîrsan este şi va rămâne pentru generaţii întregi de profesionişti ai dreptului profesorul şi îndrumătorul care i-a format şi i-a ghidat în drumul ales în lumea juridică”, transmite CSM.

Conform CSM, moştenirea juridică a celui care a fost profesorul Corneliu Bîrsan rămâne alături de lumea juridică prin ”lucrările sale excepţionale în domeniul dreptului civil, dar şi prin contribuţia sa majoră în domeniul drepturilor omului”.

”Fie că ne-a fost model ca profesor, fie că l-am cunoscut ca judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, coleg avocat sau prieten, prezenţa dumnealui în viaţa profesională juridică a devenit un reper spre care ne vom îndrepta când ne va fi nevoie şi care va modela şi în viitor noile generaţii de oameni ai dreptului. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi în odihnă veşnică!”, este mesajul CSM.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » Corneliu Bîrsan, fost judecător al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a încetat din viaţă