Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cosmin a construit un concept care atrage turiștii ca un magnet: "Mi se pare o idee foarte bună pentru Constanţa"

O nouă distracţie face valuri, în mijlocul toamnei, la Constanţa. Turiştii se pot plimba cu catamarane electrice pe Lacul Tăbăcăriei. Fără pedale sau volan, toată mişcările sunt controlate cu un joystick. Cei care vor facă mişcare pot ieşi în larg cu hidrobicicletele.

de Andreea Filip

la 13.10.2024 , 20:43

După un scurt instructaj, suntem gata să ieşim în larg. Plimbarea printre lebedele de pe Lacul Tăbăcărie din Constanţa pare doza de relaxare perfectă pentru weekend.

Fiecare barcă are un panou solar care încarcă bateriile şi mai departe motorul. Tot e trebuie să faceţi este vă obişnuiţi cu cele două joystickuri. Înainte, înapoi, dreapta şi stangă. 

"Mi se pare o idee foarte bună pentru Constanţa. Am văzut cormorani, lebede", spune un turist.

Vezi și

O nouă distracţie face valuri, în mijlocul toamnei, la Constanţa

Pe acelaşi subiect

"Motorul este limitat la o viteză de 6 kilometri pe oră. După ce dispare soarele avem o autonomie de 4 ore şi jumătate, cinci. Nu rămâneţi în mijlocul lacului", Iulian Mărgăritescu- manager.

Mini catamaranele sunt făcută de la zero chiar de cei care le închiriază.

"Ideea unor ambarcaţiuni electrice a plecat de la aplicare tehnologiei inclusiv în domeniul nautic. Ăsta este al doilea model pe care le-am finalizat, primul a fost un mic eşec pentru că nu o prezenta o siguranţă foarte mare. Având în vedere că ne adresăm mai mult familiilor cu copii, catamaranul este cea mai bună variantă. De la idee, până la ce vedeţi acum a durat aproape doi ani de zile", spune Cosmin Tămbăloiu - constructor de ambarcațiuni.

O tură de jumătate de oră în jurul lacului costă 50 de lei. Sunt variante şi pentru cei care vor să îmbine sportul cu distracţia- hidrobicicletele. Jumătate de oră cu hidrobicicleta costă 50 de lei, iar o oră 80 de lei. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Cosmin a construit un concept care atrage turiștii ca un magnet: "Mi se pare o idee foarte bună pentru Constanţa"