Antena Meniu Search
x

Plângere penală împotriva cântăreţului de manele Costel Biju, după ce a blestemat un poliţist: "Mama face farmece, pregăteşte-te, în 15 zile" (Video)

Cântăreţul de manele Costel Biju a blestemat un polițist care l-a amendat pentru lipsa măştii de protecţie în spaţii închise, moment în care manelistul l-a informat pe poliţistul care l-a sancţionat că mama sa face farmece şi să se "pregătească", "în 15 zile".

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.08.2020, 19:52

Cântăreţul de manele Costel Biju are plângere penală, după ce a blestemat un poliţist - captura Youtube
  • Cântăreţul l-a blestemat pe poliţist, după o amendă de 1500 de lei
  • Manelistul a precizat că mama sa face farmece

Reprezentanții Sindicatului Europol au depus plângere penală pentru ultraj împotriva lui Costel Biju.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cetățeanul onest, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alții care se cred deasupra legii, aflând că este sancționat contravențional a recurs la a-l amenința pe colegul nostru, promițându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are la rându-i îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un polițist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în fața polițiștilor prezenți, procesul verbal de constatare a contravenției, nu de alta, dar un astfel de cetățean „are o valoare” ce depășește prevederile legale", informează Europol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Plângere penală împotriva cântăreţului de manele Costel Biju, după ce a blestemat un poliţist: "Mama face farmece, pregăteşte-te, în 15 zile" (Video)