Antena Meniu Search
x

Costin Mărculescu, copleșit de datorii. De la vila din Pipera, ajunsese să locuiască într-o garsonieră cu chirie

Drame trase la indigo în show-biz-ul românesc. Actorul Costin Mărculescu s-a stins din viaţă singur, uitat de prieteni. A fost găsit mort în apartamentul în care locuia cu chirie după câteva zile. Vecinii au sunat la 112, alertaţi de lătratul câinelui. În urmă cu doar şase luni, o tragedie asemănătoare zguduia România. Cristina Țopescu a murit în condiţii asemănătoare. 

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 19:50

Vezi și
  • Costin Mărculescu a murit cu câteva săptămâni înainte să împlinească 51 de ani.
  • Artistul a fost găsit fără suflare, la câteva zile după ce și-ar fi pierdut viața.

Costin Mărculescu nu a făcut carieră pe marele ecran, dar viaţa sa a fost ca în filme. Actor, impresar de modele, om de afaceri. În cele din urmă s-a stins singur în casă. Timp de câteva zile nimeni nu a bănuit că nu mai e. A zăcut fără suflare în cadă, cel mai probabil de sâmbătă. Pompierii au spart uşa noaptea trecută. 

Alerta în bloc s-a dat după ce apartamentele vecinilor s-au inundat. Şi câinele de companie era agitat dincolo de uşă. 

Sabin, vecin cu Costin Mărculescu: S-au dus băieții în spate să se uite dacă e lumină în casă. Nu era nimic. Și lătra cățelul în spate.

Apropiaţii spun că arăta schimbat de ceva vreme. 

Sabin, vecin cu Costin Mărculescu: Mergea cu un hanorac, cu gluga pe el, parcă se ferea de cineva, ziceai că e zbârlit. 

Doru Calangiu, prieten: În ultimele două săptămâni l-am simţit că parcă nu mai era el, spunea că ţine un regim mai strict, nu mai vrea să bea alcool, vrea să îşi refacă organismul că nu vrea să păţească ca x sau y.

Un strigăt de ajutor al actorului a rămas fără ecou pe pagina sa de Facebook: "Nu ştiu când voi pleca printre stele. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face. Ştiţi de ce au murit mulţi artişti? De inimă rea". 

Se adunaseră multe, spun prietenii. În urmă cu 20 de ani, a făcut avere cu agenţia sa de manechine. A urmat un scandal de evaziune fiscală, în urma căruia a pierdut tot. 

Mara Bănică, prietenă: Probabil că șocul suferit atunci când a pierdut câteva milioane, că vorbim de câteva milioane de dolari, nu și-a mai putut reveni din asta.

Costin Mărculescu devenise un obişnuit al emisiunilor mondene şi delecta telespectorii cu muzica de petrecere, pentru că îi plăcea foarte mult să cânte.

Dincolo de ecran trăia însă o dramă. Din vila din Pipera, a ajuns să locuiască într-o garsonieră cu chirie. 

Datoriile imense ar fi fost unul dintre motivele pentru care Costin Mărculescu se arăta tot mai abătut în ultima perioadă. De altfel, doar la întreţinerea apartamentului în care locuia avea o restanţă de peste 12.750 de lei.

Suferea de hipertensiune de mai mulţi ani, dar nu se trata. Un infarct l-a şi răpus, arată raportul autopsiei. 

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu: Şi când era cu mine făcea atacuri de panică şi se simţea rău cu inima. Chemam salvarea că nu ştiam ce să-i fac noaptea.

Povestea vieţii sale agitate, cu dezvăluiri despre politicieni, artiști și vedete TV, urma să şi-o spună într-o carte controversată. "Bombă cu fitil aprins" ar fi fost lansată chiar de ziua sa, pe 29 iunie, când ar fi împlinit 51 de ani.

Nu a mai apucat. Rămân în urma lui doar amintirile colegilor de scenă 

Oana Sârbu, actriță: Un amic, prieten, coleg, fost partener din "Liceenii în alertă", alături de care am jucat şi am rămas cutremurată. 

Alexandru Arșinel, actor: Un personaj intersant, tip de june prim de comedie. Un băiat frumos, un actor plăcut, un luptător cu inițiative. Dumnezeu să-l odihnească!

Trupul actorului a fost adus la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din centrul Capitalei unde va rămâne până sâmbătă la orele 12. Înmormântarea va avea loc la ora 13, la Cimitirul Reînvierea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Costin Mărculescu, copleșit de datorii. De la vila din Pipera, ajunsese să locuiască într-o garsonieră cu chirie