Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cozi interminabile în ultima săptămănă a expoziţiei Brâncuşi de la Timișoara. Oamenii vin de la prima oră pentru a mai prinde un bilet

Cu o săptămână înainte de închidere, la expoziţia lui Brâncuşi din Timişoara se formează cozi de la prima oră. Doar aşa speră oamenii să mai poată intra ca să admire operele de artă. Online, biletele s-au epuizat de mult timp, dar oamenii îşi încearcă norocul direct la ghişeu.

de Redactia Observator

la 21.01.2024 , 14:20

Expoziția lui Constantin Brâncuși de la Muzeul Național de Artă din Timișoara continuă să fie extrem de interesantă pentru public. Aproape în fiecare zi în fața insitutuției de cultură din Piața Unirii se formează cozi. Sunt oameni veniți din toate colțurile țării, dar și din străinătate care speră să prindă unul din cele 360 de bilete care se vând fizic în fiecare zi la casieria muzeului.

Peste 120.000 de persoane și-au făcut rezervare online

Așa a fost și astăzi. Oamenii s-au așezat la coadă înainte de deschidere iar aglomerat va fi până săptămâna viitoare, spun reprezentanții muzeului, adică până în 28 ianuarie, este ultima zi în care mai poate fi vizitată expoziția fenomen. 

Vezi și

Lucrurile au fost mai simple pentru cei care și-au rezervat vizita din timp, din fața calculatorului. Toate biletele online s-au epuizat iar interesul a fost uriași și a depășit cu mult așteptările organizatorilor. Peste 120.000 de persoane și-au făcut o rezervare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cozi interminabile în ultima săptămănă a expoziţiei Brâncuşi de la Timișoara. Oamenii vin de la prima oră pentru a mai prinde un bilet