Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Craniu şi alte rămăşiţe umane, descoperite pe un teren din Vrancea, de un localnic. Zeci de poliţişti şi voluntari caută indicii

Alertă în Vrancea, după ce un craniu şi mai multe oase umane au fost găsite pe un drum agricol. Zona a fost împânzită de criminalişti şi poliţişti. Şefii au chemat de acasă şi ofiţerii care erau liberi, să ajute la cercetări în acest caz misterios.

de Adrian Obreja

la 10.08.2024 , 20:05

Descoperirea înfiorătoare a fost făcută aseară de un localnic, la 22 de kilometri de Focşani. Patru fragmente umane au fost găsite în mijlocul drumului, sunt şi acum acolo. Criminaliştii fac cercetări pentru a încerca să afle identitatea, sexul şi mai ales vârsta acestor resturi de cadavru.

Criminaliştii au adunat cu mare grijă rămăşiţele umane şi le-au trimis la expertiza ADN. Sunt singurele indicii dintr-un caz plin de necunoscute. 

Operaţiune amplă de căutare a celorlalte fragmente

Vezi și

Poliţiştii aflaţi în timpul serviciului, dar şi colegi de-ai lor, aflaţi în timpul liber, împreună cu voluntari din localitate caută alte resturi umane. La marginea localităţii se fac căutări în lanul de porumb, în canalul de irigaţii secat, dar şi pe câmp. Este o zonă agricolă destul de întinsă.

Pe acelaşi subiect

"Căutăm efectiv, poate găsim resturile sau poate reuşim să găsim alte indicii. Colegii care sunt de serviciu sunt în uniformă, noi, ceilalţi, suntem civili", spune o voluntară.

Desfăşurarea de forţe i-a speriat pe localnici, care încep să îşi pună întrebări dacă lipseşte vreunul dintre vecini. 

"Ciudat, e straniu ceea ce spuneţi, dar chiar n-am auzit nimic".

"Normal că ne sperie. Normal, este firesc să ne sperie din moment ce sunt fragmente umane, totuşi. Nu este chiar un lucru de neglijat", spun localnicii.

Anchetatorii aşteaptă acum primele indicii din acest caz - testul ADN şi analiza medicilor ar trebui să le spună vârsta, sexul persoanei şi dacă a avut parte de o moarte violentă.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Craniu şi alte rămăşiţe umane, descoperite pe un teren din Vrancea, de un localnic. Zeci de poliţişti şi voluntari caută indicii