Antena Meniu Search
x

Video "Credeam că pică cerul pe mine". O decizie i-ar fi putut salva viaţa lui Mile Povan, interpretul mort la 31 de ani. Artistul ar fi luat pastile de slăbit

Un tânăr cântăreţ de muzică populară în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort în propria locuinţă. Cu doar o zi înainte, Mile Povan a ajuns la Urgenţe. Îi era rău, însă nu a vrut să rămână internat, chiar dacă medicii au insistat să-i facă analize amănunţite. Apropiaţii spun că artistul ar fi luat suplimente pentru slăbit fără vreo recomandare medicală. 

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 19:39

Vezi și

Mihai Leric, cunoscut drept Mile Povan, s-a stins fulgerător, la doar 31 de ani. Ieri, tânărul interpret nu a mai răspuns la telefon. Fratele lui, îngrijorat, a sunat la 112 şi a solicitat pompierilor să spargă uşa apartamentului în care locuia. Cântăreţul de muzică populară a fost găsit pe jos, fără suflare. Medicii nu au mai putut face nimic.

Iubit şi apreciat de întreaga comunitate

Claudia Ionaş, prietenă Mile Povan: Nu ştiam să aibă probleme de sănătate. Ştiam că este sănătos, era un tip activ, avea foarte multe evenimente, se ocupa foarte bine de carieră. 

Ionuţ Papariga, prieten Mile Povan: Era un artist extraordinar, îşi făcea treaba foarte bine, era foarte punctual, tot timpul eram cu el la evenimente. Când am auzit vestea credeam că pică cerul pe mine.

Luni, interpretului i s-a făcut rău şi a mers la camera de gardă a Spitalului Judeţean Arad, însă a refuzat să rămână internat. O decizie care i-ar fi fost fatală.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Arad: Medicii au demarat de urgenţă procedurile medicale, investigaţiile de sânge. Între timp, pacientul s-a simţit mai bine, starea lui s-a ameliorat şi a spus medicilor că doreşte să părăsească Unitatea de Primire Urgenţă.

În ultima perioadă lua medicamente de slăbit

Mile era tot timpul cu zâmbetul pe buze şi nu refuza niciodată evenimente. În ultima perioadă, spun surse Observator, ar fi început să ia medicamente pentru slăbit, însă fără o recomandare medicală. 

Marius Chipurici, medic toxicolog: Pot da reacţii, în doze mari, reacţii cardiace în special, cu hipertensiune arterială, cu efecte pe sistemul nervos central şi, evident, pot duce şi la moarte. 

Trupul cântăreţului a ajuns la medicină legală, iar autopsia va determina cauza exactă morţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Credeam că pică cerul pe mine". O decizie i-ar fi putut salva viaţa lui Mile Povan, interpretul mort la 31 de ani. Artistul ar fi luat pastile de slăbit