Antena Meniu Search
x

Crimă abominabilă într-un salon de coafură din Dâmboviţa, comisă de un subofiţer MApN! Şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit!

O crimă abominabilă a fost comisă cu puţin timp în urmă de un subofiţer al Ministerului Apărării Naţionale, plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Crimă abominabilă într-un salon de coafură din Dâmboviţa, comisă de un subofiţer MApN! Şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit!

O crimă abominabilă a fost comisă cu puţin timp în urmă de un subofiţer al Ministerului Apararii Nationale, plutonier la UM Teiș, județul Dâmbovița.

Bărbatul a ucis-o pe o tânără de 27 de ani într-un coafor, înjunghiind-o cu mai multe lovituri de cuţit. Tânăra era chiar iubita sa şi era clienta salonului de înfrumuseţare. Victima a decedat pe loc.

Nenorocirea a avut loc în localitatea Titu, iar crima a fost comisă pe fondul geloziei și a consumului de alcool, informează poliţiştii.

Autorul faptei este subofițer MApN (plutonier) la UM Teiș, în vârstă de 35 de ani, din județul Dâmbovița și a fost reținut de către polițiști. 

Ştire în curs de actualizare!!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă abominabilă într-un salon de coafură din Dâmboviţa, comisă de un subofiţer MApN! Şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit!