Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă în Arad. Un bărbat şi-a omorât fratele geamăn, pentru o moştenire

Crimă între fraţi la Cladova, în Arad. Un bărbat de 52 de ani şi-a înjunghiat, astăzi, fratele, din cauza unei moşteniri. Victima a decedat în ambulanță, în drum spre spital.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 15:39

Crimă oribilă în Arad. Un bărbat şi-a omorât fratele, pentru o moştenire

Crimă între fraţi la Cladova, în Arad. Un bărbat de 51 de ani şi-a înjunghiat, astăzi, fratele, din cauza unei moşteniri. Victima a decedat în ambulanță, în drum spre spital.

Se pare că scandalul între cei doi fraţi gemeni a pornit de la o moştenire. Concret, este vorba despre casa părintească, pe care cei doi bărbați, în vârstă de 52 de ani, o disputau.

Într-un moment de furie însă, unul dintre frați a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt cu o lovitură puternică în zona inimii. Agresorul a fost capturat rapid de polițiștii din Lipova, iar acum va fi cercetat pentru omor calificat.

Victima a decedat în ambulanță, în drum spre spital.

Pe drum spre Arad cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi readus la viață.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, alături de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, se deplasează la fața locului pentru a efectua cercetările și a stabili cu exactitate împrejurările și cauzele care au condus la moartea bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Arad. Un bărbat şi-a omorât fratele geamăn, pentru o moştenire