Antena Meniu Search
x

Video Motivul crimei odioase din Bistriţa. Ucisă de soţ în faţa copiilor, tânăra s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge. Individul s-a "lăudat" pe Facebook cu gestul său

Gelozia l-a împins la un gest extrem pe un bărbat de 34 de ani din Bistriţa-Năsăud. După ce ar fi aflat că soţia sa de 33 de ani ar avea o aventură cu un alt bărbat, individul s-a năpustit asupra ei cu un cuţit, chiar sub ochii propriilor copii. După ce şi-a ucis cu sânge rece soția, bărbatul a fotografiat-o pe femeie şi a postat-o pe rețelele de socializare. Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 09:59

Vezi și

Înfuriat de gândul că soţia l-ar putea înşela, bărbatul care muncea de ani buni în străinătate a plănuit să-i aplice femeii o pedeapsă pe măsură. Întors acasă de ceva timp, într-un exces de furie, individul a luat un cuţit din bucătărie şi s-a năpustit asupra femeii, ne ţinând cont de faptul că de faţă erau şi cei doi copii ai lor. După ce s-a luptat preţ de câteva momente pentru viaţa sa, femeia s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge. 

Paul Rodilă, IPJ Bistriţa-Năsăud: Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării, au constatat că femeia în vârstă de aproximativ 33 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. 

Bărbatul a postat fotografia cu femeia înjunghiată pe Facebook

După ce şi-a înjunghiat soţia cu sânge rece bărbatul s-a gândit să se laude cu fapta comisă. A fotografiat-o pe femeie, când îşi dădea ultima suflare şi a postat-o pe reţelele de socializare. 

Paul Rodilă, IPJ Bistriţa-Năsăud: Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Avea două plăci superficiale, care nu-i punea viaţa în pericol. 

După ce va fi externat, bărbatul urmează să fie dus în faţa magistraţilor pentru a-şi primi pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Motivul crimei odioase din Bistriţa. Ucisă de soţ în faţa copiilor, tânăra s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge. Individul s-a "lăudat" pe Facebook cu gestul său