Antena Meniu Search
x

Video Crima din Mehedinţi. Recidivistul care şi-a ucis colegul de cameră a încercat să omoare şi o femeie. Victima, un fost şef ANAF

Au venit să stingă un incendiu, însă au descoperit o crimă oribilă. Intervenţia-surpriză a avut loc în Drobeta-Turnu Severin. După ce a dat foc uşii locuinţei unui prieten, făptaşul le-a spus poliţiştilor şi pompierilor că a omorât un om, pe o stradă din apropiere. Agresorul fusese eliberat din închisoare acum 7 ani, după o condamnare pentru omor. 

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 13:21

Vezi și

Reporter: De ce l-aţi omorât? V-a făcut ceva? Vă pare rău că l-aţi omorât?

Ucigaş: Pentru ce a făcut, nu-mi pare rău.

59 de ani, două crime la activ şi niciun regret. Ultima victimă, un fost inspector al ANAF de 46 ani şi coleg de cameră cu ucigaşul. Cei doi locuiau în adăposturile modulare, puse la dispoziţie de Primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin.

După ce şi-a înjunghiat victima, bărbatul pus pe scandal a plecat hotărât să mai facă o victimă. A reuşit doar să provoace un incendiu la uşa unui prieten cu care tocmai se certase. 

Pe acelaşi subiect

Proprietarul apartamentului incendiat: L-am ajutat, ii dadeam bani imprumut. Şi azi dimineaţă m-am trezit pe la 6, am auzit pumni în uşă. A luat o cutie de carton de la gunoi si i-a dat foc, aveam un cauciuc la uşă, i-a dat foc şi ăluia.

Mărturisirea şocantă a unui piroman

Înainte de asta, suspectul ar fi bătut la uşa unei femei pe care avea de gând să o omoare. Aceasta nu i-a deschis. Agresorul a continuat să fie recalcitrant şi să ameninţe cu un cuţit şi în faţa poliţiştilor, care au reuşit să-l imobilizeze doar cu ajutorul unui spray paralizant. Făptaşul le-a povestit agenţilor şi grozăvia pe care a comis-o la câteva străzi distanţă. 

Năsărâmbă Constantin - Administrator Centru Operativ pentru situații de urgență: E un caz nefericit. noi incercăm să ajutăm persoanele făra adăpost să le asigurăm nişte condiţii pe o perioadă tranzitorie. I-am făcut o carte de identitate provizorie, că venise din penitenciar şi am crezut că se reabilitează. A avut cantina de ajutor social până s-a pensionat, până acum n-a făcut nicio problemă. 

Fostul inspector ANAF ucis locuia în adăposturile sociale încă din vremea pandemiei, după ce fusese mai mulţi ani plecat în străinătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crima din Mehedinţi. Recidivistul care şi-a ucis colegul de cameră a încercat să omoare şi o femeie. Victima, un fost şef ANAF