Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Buzău! Un bărbat și-a ucis concubina cu TOPORUL și i-a ascuns cadavrul timp de PATRU ZILE. Trupul femeii, descoperit în stare avansată de putrefacție

Un bărbat de 52 de ani, din Cibilia (Buzău) și-a ucis concubina, cu toporul și cuțitul, și a ascuns cadavrul victimei timp de patru zile.

Un bărbat de 52 de ani, din Cibilia (Buzău) și-a ucis concubina, cu toporul și cuțitul, și a ascuns cadavrul victimei timp de patru zile.

Conform primelor date, Cornelia Banu, o femeie de 56 de ani, a fost ucisă luni de concubinul de 52 de ani, motivul crimei fiind gelozia.

Un vecin a aflat despre această faptă şi a anunţat joi seara şeful de post din localitate.

Criminalul ar fi folosit un topor și un cuțit, pe care le-a pus într-o sacoșă și le-a prezentat poliției.

Cadavrul femeii a fost descoperit într-o avansată stare de putrefacție.

Ucigașul a fost prins și încătușat de către șeful de post. În acest moment, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Buzău fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, iar bărbatul a fost reţinut de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Buzău! Un bărbat și-a ucis concubina cu TOPORUL și i-a ascuns cadavrul timp de PATRU ZILE. Trupul femeii, descoperit în stare avansată de putrefacție