Antena Meniu Search
x

Crimă în zona unui campus studenţesc din Iaşi. Un tânăr de 30 de ani, înjunghiat mortal după o ceartă. Vecinii au fost cei care au dat alarma

Un conflict între doi tineri s-a încheiat cu o crimă. Un bărbat de 30 de ani a fost înjunghiat mortal în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 14:22

Vezi și

Alarma a fost dată de vecini, care nu au putut dormi din cauza muzicii, a scandalului, dar şi zgomotului care venea din apartamentul celor doi.

Crimă după o ceartă

Când oamenii legii au ajuns la faţa locului, pentru tânăr a fost prea târziu. Medicii sosiţi în apartament nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Principalul suspect, un bărbat de 40 de ani, nu a mai apucat să fugă de la faţa locului. Condus la secţie acesta şi-a recunoscut fapta. Arma crimei ar fi fost un cuţit de bucătărie. Oamenii legii continuă cercetările pentru a vedea cum s-au petrecut faptele cu exactitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Crimă în zona unui campus studenţesc din Iaşi. Un tânăr de 30 de ani, înjunghiat mortal după o ceartă. Vecinii au fost cei care au dat alarma