Antena Meniu Search
x

Video Crimă la Obor. Băiatul de 17 ani care şi-a ucis bunica pentru că nu i-a dat bani de droguri riscă 20 de ani de închisoare. Explicaţia dată poliţiştilor

Crimă înfiorătoare în Capitală, în zona Bucur Obor. Un adolescent de 17 ani, dependent de droguri, şi-a omorât bunica de 86 de ani, care nu i-a dat bani pentru stupefiante. Poliţiştii l-au reţinut, iar tânărul ar putea sta la închisoare până în anul 2044. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 30.12.2023, 19:26

Vezi și

Adolescentul care a recunoscut că şi-a omorât bunica venise în vizită la ea, într-un bloc din zona Bucur Obor, ca să îi ceară bani. Refuzul l-a transformat în ucigaş. 

Crimă în zona Obor din Bucureşti. Şi-a ucis bunica pentru droguri, apoi a fugit

"După ce a comis fapta, adolescentul a fugit. Victima a fost găsită la scurt timp, în acest apartament, de fiica ei, care e și mama băiatului. A anunţat imediat autorităţile, însă echipajele de salvare ajunse la faţa locului nu au mai putut face altceva decât să declare decesul", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

Apartamentul şi blocul au fost împânzite de criminalişti, care au luat amprente şi o mulţime de alte probe ca să identifice asasinul. "De vreo câteva ore (n.r. a plecat Poliţia), două ore poate, dar au stat ore în şir", povesteşte o femeie, filmată cu camera ascunsă.

Pe acelaşi subiect

Băiatul de 17 ani, prins de Poliţie

Adolescentul de 17 ani a fost găsit rapid de poliţişti, în centrul de protecţie socială unde trăia. Le-a spus anchetatorilor că era drogat când şi-a ucis bunica şi că a "pedepsit-o" pentru că nu îi dăduse bani de stupefiante.

Adolescentul care şi-a omorât bunica pentru bani de droguri este dependent de substanțe interzise, spun poliţiştii, şi a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. Un judecător sever l-ar putea condamna la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Crimă la Obor. Băiatul de 17 ani care şi-a ucis bunica pentru că nu i-a dat bani de droguri riscă 20 de ani de închisoare. Explicaţia dată poliţiştilor