Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ORIBILĂ la Bacău! O fetiţă de trei ani a fost lovită cu pumnii şi izbită de pământ şi de pereţi de unchiul său. Cadavrul a fost găsit într-un geamantan

Fetiţa de trei ani din Bacău al cărei cadavru a fost găsit de către poliţişti într-un geamantan a fost lovită cu pumnii şi izbită de pământ şi de pereţi de unchiul său, de faţă fiind alţi doi copii de trei şi şapte ani, pe motiv că plângea.

Fetiţa de trei ani din Bacău al cărei cadavru a fost găsit de către poliţişti într-un geamantan a fost lovită cu pumnii şi izbită de pământ şi de pereţi de unchiul său, de faţă fiind alţi doi copii de trei şi şapte ani, pe motiv că plângea.

Când a constatat că nepoata sa este moartă, bărbatul i-ar fi ascuns trupul pentru a nu fi văzut de fiii săi.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Bacău, bărbatul din localitatea Mileştii de Sus care şi-a ucis nepoata şi-a justificat gestul prin consumul de alcool şi prin faptul că fetiţa de trei ani nu se mai oprea din plâns.

Bărbatul de 40 de ani le-a spus anchetatorilor că fetiţa s-a apucat de plâns în momentul în care nişte prieteni aflaţi în vizită la el, marţi seară, i-au propus copilei, în glumă, să meargă cu ei, iar el a refuzat.

Pe acelaşi subiect

”Deranjat de plânsul fetei, bărbatul a început să o lovească cu pumnii şi apoi a izbit-o de pământ şi chiar de pereţii camerei. Întreaga scenă a avut loc în prezenţa copiilor bărbatului, în vârstă de trei şi şapte ani, precum şi a prietenilor săi aflaţi în vizită. Bărbatul a constatat că victima şi-a pierdut cunoştinţa, motiv pentru care a stropit-o cu apă şi, constatând că parcă începuse să-şi revină, a aşezat-o în pat să doarmă”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bacău, Cristinel Ciocântă.

După câteva ore de la incident, pe parcursul nopţii, băcăuanul de 40 de ani s-a dus să vadă cum se simte nepoata sa, moment în care a constatat că aceasta este moartă. În consecinţă, bărbatul a învelit trupul fetiţei într-un cearşaf, l-a pus într-un geamantan pe care apoi l-a ascuns într-un coteţ din curtea locuinţei.

”Autorul a mărturisit că a ascuns cadavrul pentru a nu fi văzut de către copiii săi, verişorii victimei. Ulterior, ar fi încercat să se sinucidă cu medicamente, însă susţine că le-ar fi vomat”, a precizat procurorul Cristinel Ciocântă.

A doua zi după incident, bărbatul a mers în municipiul Bacău, unde s-a autodenunţat la o secţie de Poliţie. În urma verificărilor, poliţiştii şi procurorul de caz au descoperit cadavrul fetiţei.

Reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi violenţă în familie, bărbatul va fi prezentat, joi, instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii au mai stabilit că fetiţa de trei ani se afla în îngrijirea bărbatului şi iubitei acestuia, părinţii copilei fiind plecaţi în străinătate.     

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » CRIMĂ ORIBILĂ la Bacău! O fetiţă de trei ani a fost lovită cu pumnii şi izbită de pământ şi de pereţi de unchiul său. Cadavrul a fost găsit într-un geamantan